Sponsoring en donaties

Met het geld wat de stichting ontvangt door middel van sponsoring en donaties, worden onze maatschappelijke activiteiten gefinancierd.

Thuisbasisonderwijs biedt sponsormogelijkheden aan. Van dit geld worden onze maatschappelijke activiteiten gefinancierd en worden bijlessen betaalbaarder gemaakt en zelfs gratis aangeboden aan leerlingen uit minimagezinnen. 

 

Naamsbekendheid vergroten

R

Positief imago versterken

Groter netwerk opbouwen

Betrokkenheid werknemers

Doneeractie: Gratis bijles voor minima's

Wij vinden dat bijles voor iedereen toegankelijk moet zijn en ook voor leerlingen uit minima-gezinnen. Wij zijn namens Thuisbasisonderwijs gestart met een donatieactie voor het aanbieden van gratis bijlessen aan kinderen van minima’s. 

Wilt u als bedrijf, vereniging, stichting of als organisatie bijdragen als Sponsor? Heel graag! Thuisbasisonderwijs staat onafhankelijk ten opzichte van haar sponsors. Thuisbasisonderwijs heeft als stichting geen winstoogmerk. Om aan zoveel mogelijk leerlingen uit minimagezinnen gratis bijles- en huiswerkbegeleiding aan te kunnen bieden, zijn wij als organisatie geld nodig om bijles- en huiswerkbegeleiding gratis te kunnen aanbieden voor leerlingen uit minimagezinnen. U helpt ons met uw financiële bijdrage onze missie te bereiken. 

Onze sponsoractiviteiten:

  • Banners en brochures: Uw bedrijfsnaam komt op onze brochures en banners te staan;
  • Website: Uw bedrijfsnaam komt op onze website te staan met een mooie tekst over uw organisatie.

Bedrag