Sponsoring en donaties

Met het geld wat de stichting ontvangt door middel van sponsoring en donaties, worden onze maatschappelijke activiteiten gefinancierd.

Thuisbasisonderwijs biedt sponsormogelijkheden aan. Van dit geld worden onze maatschappelijke activiteiten gefinancierd en worden de groepsbijlessen en huiswerkbegeleidingsuren gratis aangeboden voor basisschoolkinderen uit groep 4 t/m 8 van zorgmedewerkers in de ziekenhuizen. 

 

Naamsbekendheid vergroten

R

Positief imago versterken

Groter netwerk opbouwen

Betrokkenheid werknemers

Doneeractie: Een hart onder de riem voor onze zorghelden in de ziekenhuizen

aaDag en nacht gaan ze de strijd aan met het coronavirus. Ze leveren buitengewone prestaties in de ziekenhuizen. En zetten alles op alles om levens te redden. 

Het zorgpersoneel in de ziekenhuizen verdient een enorm hart onder de riem in deze bizarre tijd. Wij vragen jou om je trots, waardering of respect uit te spreken voor al deze mensen die hun uiterste best doen voor onze samenleving. Om al onze zorghelden een hart onder de riem te steken, zamelt Stichting Thuisbasisonderwijs geld in voor het aanbieden van gratis groepsbijles en huiswerkbegeleiding aan basisschoolkinderen uit groep 4 t/m 8 van de zorgmedewerkers in de ziekenhuizen. Wij willen de zorgmedewerkers in de ziekenhuizen bedanken voor al hun inzet in de afgelopen 2 jaar en ook om vol te houden en om onze waardering uit te spreken. 

Het gaat om de volgende ziekenhuizen:

– Treant Zorggroep;

– UMCG Groningen

– Medisch Spectrum Twente;

– Amsterdam AMC; 

– UMC Utrecht. 

– Erasmus MC

– Amphia

Ook zamelt onze stichting geld in voor het gratis aanbieden van bijles en huiswerkbegeleiding voor leerlingen uit minimagezinnen. 

Wilt u als bedrijf, vereniging, stichting of als organisatie bijdragen als Sponsor? Heel graag! Stichting Thuisbasisonderwijs staat onafhankelijk ten opzichte van haar sponsors. Thuisbasisonderwijs heeft als stichting geen winstoogmerk. U helpt ons met uw financiële bijdrage onze missie te bereiken. 

Onze sponsoractiviteiten:

  • Banners en brochures: Uw bedrijfsnaam komt op onze brochures en banners te staan;
  • Website: Uw bedrijfsnaam komt op onze website te staan met een mooie tekst over uw organisatie.

Bedrag