Intermediairs

 Op deze pagina kunnen onze intermediairs leerlingen uit minimagezinnen aanmelden voor gratis bijles en huiswerkbegeleiding.

Je komt ze vast tegen tijdens je werk: kinderen die niet geen bijles kunnen nemen, omdat hun ouders de bijlessen niet kunnen betalen. We zijn er voor ouders die een laag inkomen hebben, maar ook voor zzp’ers met te weinig opdrachten of gezinnen die als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebben. Jij weet als geen ander dat het enorm belangrijk is voor kinderen om mee te doen. Ze maken nieuwe vrienden, doen vaardigheden op, hebben plezier en meer zelfvertrouwen.

 Gelukkig kunnen wij helpen. Wij betalen voor deze kinderen de bijlessen en de huiswerkbegeleiding.

 Ben jij leerkracht, jeugdhulpverlener, schuldhulpverlener, maatschappelijk werker of op een andere manier professioneel betrokken bij de opvoeding of verzorging van een kind? Word intermediair! Als intermediair ben je de verbindende schakel die ervoor zorgt dat alle kinderen dezelfde kansen krijgen door simpel en snel online een aanvraag bij ons in te dienen. Na goedkeuring van de aanvraag worden de bijlessen en huiswerkbegeleiding vergoed.

 Let op! Ouders/verzorgers, sportverenigingen en cultuuraanbieders kunnen geen intermediair worden.

Intermediair worden? Neem dan contact met ons op. 

 Een aanvraag doen kan als je:

  • Professioneel betrokken bent bij het kind en het kind gedurende de looptijd van de aanvraag kan volgen;
  • Je het kind/gezin kent en op de hoogte bent van de (financiële) thuissituatie.

Om de zorg een hart onder de riem te willen steken, hebben wij besloten om aan de kinderen van zorgmedewerkers van Trent Zorggroep gratis groepsbijles en huiswerkbegeleiding aan te bieden.