Gratis bijles

Op deze pagina kan het ziekenhuispersoneel zijn of haar basisschool kind aanmelden voor gratis groepsbijles en huiswerkbegeleiding

Aanmeldformulier gratis groepsbijles voor basisschool van ziekenhuispersoneel

 

 

 

FAQ

Veel gestelde vragen

k

Aanmelden

Waarom aanmelden bij Thuisbasisonderwijs?

Wij rekenen geen inschrijfkosten, intakekosten of administratiekosten. Daarnaast kunt u zelf bepalen hoeveel uren bijles uw kind nodig heeft. Daarnaast matchen wij alleen bijlesdocenten met kennis over het vak (of vakken) waar uw kind bijles voor nodig heeft.

Wat kost bijles voor mijn kind?

Een bijlesdocent stuurt ons zijn/haar profiel toe, waarbij zij zelf een eigen uurtarief hebben kunnen kiezen. Bij het aanmeldformulier kunt u zelf bepalen welk uurtarief voor u geschikt is. Hier kijken we ook naar bij met maken van de match.

h

Algemene Info

Hoe krijg ik een bijlesdocent toegewezen?

Ouders kunnen zelf aangeven hoeveel uren ondersteuning zij zoeken en hoeveel zij hiervoor willen betalen. Achter de schermen kijken wij naar een passende match tussen een leerling en een bijlesdocent.

Hoe betaal ik de bijlesdocent?

U hoeft de bijlesdocent niet contant te betalen. Uitbetaling aan de bijlesdocent gaat via urendeclaratie.

Aan het einde van de maand ondertekenen ouders en bijlesdocent een formulier waar het aantal uren bijles op staat. Na het ondertekenen krijgen ouders een factuur van Thuisbasisonderwijs. Wij zorgen er vervolgens voor dat de bijlesdocenten worden uitbetaald.

Wat is het betalingstermijn?

Het betalingstermijn is 7 dagen.

Staat je vraag er niet tussen? Stuur ons een mail via het contactformulier op de contactpagina.