Basisscholen en middelbare scholen

Thuisbasisonderwijs wil de scholen in het voortgezet en primair onderwijs graag een steuntje in de rug geven.

Door inzet van onze stichting kan een leerling toch op zijn of haar niveau meekomen. Door geld van sponsoren en donaties van particulieren, bieden wij gratis bijles aan voor leerlingen uit minimagezinnen. Wij verzorgen individueel bijles, groepsbijlessen en huiswerkbegeleiding. 

Om voor elk kind bijles toegankelijk te maken, zijn wij op zoek naar klaslokalen buiten schooltijden. Heeft u als school klaslokalen beschikbaar, die wij kunnen gebruiken voor ons maatschappelijk project? Dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. U kunt ons telefonisch bereiken op het volgende nummer: 0627512481. U kunt ons ook een e-mail sturen naar basisscholen@thuisbasisonderwijs.nl

FAQ

Veel gestelde vragen

k

Aanmelden

Waarom aanmelden bij Thuisbasisonderwijs?

Wij rekenen geen inschrijfkosten, intakekosten of administratiekosten. Daarnaast kunt u zelf bepalen hoeveel uren bijles uw kind nodig heeft. Daarnaast matchen wij alleen bijlesdocenten met kennis over het vak (of vakken) waar uw kind bijles voor nodig heeft.

Wat kost bijles voor mijn kind?

Een bijlesdocent stuurt ons zijn/haar profiel toe, waarbij zij zelf een eigen uurtarief hebben kunnen kiezen. Bij het aanmeldformulier kunt u zelf bepalen welk uurtarief voor u geschikt is. Hier kijken we ook naar bij met maken van de match.

h

Algemene Info

Hoe krijg ik een bijlesdocent toegewezen?

Ouders kunnen zelf aangeven hoeveel uren ondersteuning zij zoeken en hoeveel zij hiervoor willen betalen. Achter de schermen kijken wij naar een passende match tussen een leerling en een bijlesdocent.

Hoe betaal ik de bijlesdocent?

U hoeft de bijlesdocent niet contant te betalen. Uitbetaling aan de bijlesdocent gaat via urendeclaratie.

Aan het einde van de maand ondertekenen ouders en bijlesdocent een formulier waar het aantal uren bijles op staat. Na het ondertekenen krijgen ouders een factuur van Thuisbasisonderwijs. Wij zorgen er vervolgens voor dat de bijlesdocenten worden uitbetaald.

Wat is het betalingstermijn?

Het betalingstermijn is 7 dagen.

Staat je vraag er niet tussen? Stuur ons een mail via het contactformulier op de contactpagina.