Basisscholen en middelbare scholen

Thuisbasisonderwijs wil de scholen in het voortgezet en primair onderwijs graag een steuntje in de rug geven.

Om leerachterstanden zoveel mogelijk te voorkomen en verkleinen wil Thuisbasisonderwijs haar bijlesdocenten en huiswerkbegeleiders in gaan zetten. Door inzet van onze hulp kan een leerling toch op zijn of haar niveau meekomen. Eén-op-één begeleiding van een ervaren en getrainde begeleider kan dan de oplossing zijn, of wellicht biedt huiswerkbegeleiding met een klein groepje op school de uitkomst.

*Vanaf nu biedt Thuisbasisonderwijs alleen online bijles en huiswerkbegeleiding aan*. De kosten bedragen tussen de €30,- per  uur voor het inhuren op uitzendbasis van onze onderwijsassistenten en lerarenondersteuners. Wilt u als school of professional graag gebruik maken van onze onderwijsdiensten? Dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Middelbare scholen vragen wij duidelijk aan te geven voor welke vakken er bijles gevraagd wordt. 

U kunt als school er ook voor kiezen om onze bijlesgevers in te huren. onze bijlesgevers kunnen onderwijsassistenten en lerarenondersteuners, pabo-studenten, studiebegeleiders en andere studenten zijn. Voor het verzorgen van bijlessen kosten onze mensen tussen de €17,50.- per uur en de €20,- per uur. Daarnaast is het ook mogelijk om als school mee te betalen aan de kosten van bijlessen, die de ouders hebben aangeschaft voor hun kinderen, zodat de ouders minder hoeven te betalen per bijlesuur. Hierbij kunt u denken aan een bijdrage van €7,50 per bijlesuur. Sommige scholen doen hier al aan mee. 

Bent u als school op zoek naar een bijlesgever of een huiswerkbegeleider stuur dan een e-mail naar  basisscholen@thuisbasisonderwijs.nl.

*Vanwege Covid-19 bieden wij tijdelijk geen fysieke bijlessen meer aan.

 

FAQ

Veel gestelde vragen

k

Aanmelden

Waarom aanmelden bij Thuisbasisonderwijs?

Wij rekenen geen inschrijfkosten, intakekosten of administratiekosten. Daarnaast kunt u zelf bepalen hoeveel uren bijles uw kind nodig heeft. Daarnaast matchen wij alleen bijlesdocenten met kennis over het vak (of vakken) waar uw kind bijles voor nodig heeft.

Wat kost bijles voor mijn kind?

Een bijlesdocent stuurt ons zijn/haar profiel toe, waarbij zij zelf een eigen uurtarief hebben kunnen kiezen. Bij het aanmeldformulier kunt u zelf bepalen welk uurtarief voor u geschikt is. Hier kijken we ook naar bij met maken van de match.

h

Algemene Info

Hoe krijg ik een bijlesdocent toegewezen?

Ouders kunnen zelf aangeven hoeveel uren ondersteuning zij zoeken en hoeveel zij hiervoor willen betalen. Achter de schermen kijken wij naar een passende match tussen een leerling en een bijlesdocent.

Hoe betaal ik de bijlesdocent?

U hoeft de bijlesdocent niet contant te betalen. Uitbetaling aan de bijlesdocent gaat via urendeclaratie.

Aan het einde van de maand ondertekenen ouders en bijlesdocent een formulier waar het aantal uren bijles op staat. Na het ondertekenen krijgen ouders een factuur van Thuisbasisonderwijs. Wij zorgen er vervolgens voor dat de bijlesdocenten worden uitbetaald.

Wat is het betalingstermijn?

Het betalingstermijn is 7 dagen.

Staat je vraag er niet tussen? Stuur ons een mail via het contactformulier op de contactpagina.